Bygg kontor av moduler

22 juni 2021 Lily Hansen

Säger ordet kontorsmoduler dig något? Inte det? Då är du en i den stora mängden som inte har en aning om vad kontorsmoduler är för något. Och dessutom en av de som kan ha glädje av att läsa den här texten! När man talar om kontorsmoduler som menar man moduler som används till kontor. Eftersom du säkert vet vad kontor är så återstår då ordet moduler. Ett ord som i detta syfte handlar om en slags stora byggklossar.

Har du åkt förbi en byggarbetsplats? Då har du sett ett modulsystem. Det är små hus som vanligtvis är i ungefärliga måtten 9 meter bredd och 3 meter djup. Men det finns en mängd olika storlekar, där olika tillverkare kan ha sina mått och utformningar. Varje modul, eller huskropp, kan ha olika inredning. Men alla moduler kan sättas samman till en enhet, som är helt vad kunden önskar. Där man bygger på bredden och även kan bygga på höjden.

Smart inrett kontor

Då har du förhoppningsvis fått en bild av vad moduler är. Nu åter till kontorsmoduler. Det är en slags moduler som består av ett kontor på varje kortsida och en gång på mitten. På det viset går det att bygga kontor i all evighet, där man sätter långsida mot långsida mot andra moduler. Men troligen vill du inte enbart ha ett kontor med enbart kontor? Då kan du välja till kök, matsal, toaletter och kanske även duschar samt omklädningsrum.

Vill du veta mer om hur kontorsmoduler ser ut, och hur du kan planera ditt eget kontor, så kan du söka på kontorsmoduler och hitta sidor som exempelvis http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/kontorsmoduler/. Sedan är det bara att planera, kontakta modultillverkaren och börja bygga ditt kontor. Beroende på när du vill ha kontoret, och hur förhållandena ser ut där du ska bygga, så kan ditt kontor snart vara färdigt.

Fler nyheter