Gasol är användbart för många branscher

22 oktober 2020 Cecilia Olsson

Gasol är en väldigt användbar produkt och ett betydligt miljövänligare alternativ jämfört med många andra drivmedel. Gasol kan göra stor nytta inom bland annat industri, jordbruk, byggbranchen och även hemma hos privatpersoner. En bransch som har väldigt stor nytta av gasol är dock hotell- och restaurangbranschen som kan använda den till högklassig matlagning samt för att skänka extra mysfaktor till en lokal.

Gasol ger exakt stekning och en mysig atmosfär 

En gasspis är nästan ett måste i ett restaurangkök eftersom de snabbt alstrar värme och lika snabbt kan du sänka temperaturen. Det gör matlagningen både enklare samt mer effektiv jämfört med klassiska spisplattor. Det finns såklart även induktionsspisar som alternativ men de har dock en svaghet i att de kan fungera sämre vid högt tryck och framförallt vid spill. 

En gasolgrill är ett mycket bra komplement till ett fullt utrustat restaurangkök och kan erbjuda underbart goda grillade råvaror. Gasol skapar inte heller någon förorening av partiklar, sot, aska eller giftiga gaser.

Förutom i köket så kan ett hotell eller en restaurang ha nytta av gasol genom till exempel en mysig gasolbrasa eller varför inte erbjuda gästerna en uppvärmd uteplats året om med hjälp av gasolvärmare. 

Skaffa dig en pålitlig gasleverantör 

För företag som tänkt använda sig av gasol är det viktigt att skaffa en trygg leverantör som levererar gas av bra kvalitet. Som företagskund hos Primagaz kan du förvänta dig en mycket hög leveranssäkerhet. De täcker hela Sverige och levererar gasolflaskorna till platsen där de ska användas. För den som inte själv äger gasolflaskor så är det möjligt att låna av Primagaz så att du slipper lägga pengar på nya.

Primagaz hjälper till med installationen och ser till att du snabbt kommer igång. Det går enkelt att beställa mer gasol online dygnet runt, alla dagar i veckan. Primagaz garanterar dessutom alltid hög gaskvalitet och exakt påfyllning.

Fler nyheter