Väljer du en led list?

21 oktober 2020 patrick pettersson

När vi pratar om ljusen så finns det hur många olika som helst att välja mellan. Kallt ljus, varmt ljus eller en annan färg. Ljus för alla tycken, med andra ord. Du kan även välja att sätta in dem på olika sätt, vill du bygga in ljusen? Vill du sätta dem i en bordslampa eller sätta dem i en taklampa? 

Det går även använda sig av en led list, vilket är lite som det låter, en längre slinga med lampor i. Även där finns det många olika modeller att välja mellan, ska den vara 20 cm? Eller 100 cm? Valet är ditt, och där finns något som passar dig! 

 

Ljus för hela året 

Vi behöver ljus för att må bra, och på sommaren ger solen mycket ljus och det är inte lika ofta vi använder oss av andra ljusen. På vintern tar vi in ännu fler ljus, allt för att få en så ljus, mysig känsla som möjligt. Ljus gör det behagligt för oss, det ger oss en mysig nära känsla. 

Där finns flera olika ljus att välja mellan, glödlampor, halogenlampor, led-ljus, mm. Led-lamporna är de bästa just nu, de är miljövänliga, energisnåla, billiga i drift, de blir inte heller så varma utan håller sig svala. 

Där är många positiva saker med att använda sig av led-ljus. I längden kan man se det som en investering, de kostar lite mer i inköp men med en längre hållbarhet samt billigare drift kommer det att löna sig.

Även om man vill ha en led list kan man ha led-ljus i den, på så vis kan du få det mysiga ljuset du önskar.

 

Ljus hos ljusaffären

Du hittar ljus i alla affärer mer eller mindre, men där finns vissa affärer som har specialiserat sig lite extra på det, och du kan hitta dem både fysiskt och över internet.

Fler nyheter