Kampen ute på vägarna

12 november 2019 Mikael Barani
Kampen ute på vägarna

Att följa sin egen väg i livet är alltid sammanvävt med utmaningar och toppar och dalar. 
Självklart innehåller allas liv inslag av detta, men när man väl börjar pusha sin komforten, det är då man verkligen känner av hur utmanande livet kan vara.

För den som inte är övertygad om att man faktiskt håller följer sitt kall, ja då är det i denna fas som man kommer att sållas bort. För livet kommer gång på gång skicka utmaningar mot dig, utmaningar som egentligen endast bär på en enda fråga ”Hur mycket vill du nå fram till din dröm?”.
Ibland kan denna fråga vara enkelt ställd, två val utan särskilt dramatiska konsekvenser. 
Andra gånger så kan de innebära ångest och avgörande beslut som formar oss som människor på djupet.

Den som driver ett enmansföretag är i de flesta fall smärtsamt medveten om just detta med vilja. Varje framgång är kantad av flera misslyckanden, som alla har resulterat i djupa lärdomar. Dessa kunskaper raffinerar metoder som till slut kommer att leda fram till det mål som man har siktat på.

Ta bara ensamheten. Få känner till den så som enmansföretagaren som spenderar ett oändligt antal timmar ensam ute på vägarna. Speciellt nu i vintertid då det är mörkt och halt. Naturligtvis har den ansvarstagande företagaren sett till att svänga in på ett däckbyte i Ramnäs, på Emils Däckverkstad.

När familjen väntar på en där hemma finns det inga risker som är värda att ta med att låta bli att byta däck i tid.
En bilolycka på grund av halka är en utmaning som de flesta av oss definitivt hoppas på att slippa.

Nej, det är bättre att vara väl förberedd – inför både halt väglag och livet i stort. 
Goda förberedelser kan aldrig eliminera risken för det oförutsedda, men de kan göra att du till högre grad kan påverka dess konsekvenser.

Fler nyheter