Läkande beröring genom tantramassage i Göteborg

22 mars 2021 Mikael Barani

Vi bär alla på föreställningar gällande oss själva och världen. Det intressanta är att ju säkrare är på vår sak – desto mindre verkar vi också ha utmanat oss själva. 

Eller som Shakespeare skrev ”Dåren ser sig själv som vis, medan den vise vet att han är en dåre”. 

Utmaningarna som får oss att växa

Det ligger något i dessa enkla ord, i varje fall om man någon gång i livet har börjat ställa frågor och söka efter svaren på dem. För ju mer man söker ju mer inser man att det hela bara leder till nya frågor. Det är lite som att slåss mot den flerhövdade hydran: När hjälten högg av ett huvud växte två nya fram. 

Att tro att man någonsin kommer att få alla svar gällande vår tillvaro här på jorden verkar med andra ord att vara att hoppas på för mycket. Däremot så är det ett äventyr i sig att fortsätta söka efter svaren – både inom och utom oss själva.
För frågandet ger oss nya perspektiv och möjligheter till att förstå både vår egen essens såväl som andras. Det är helt enkelt en belöning i sig själv att våga ta reda på vem vi egentligen är och vad vår plats är här på jorden.

Många gånger leder detta oss till nya upplevelser och nya möten. Vi finner likasinnade som också funderar över vilka de är och vad meningen med vår existens är. Kanske provar vi på tantramassage Göteborg vilket låser upp rum i vår själ som vi inte visste fanns. Eller så börjar vi helt enkelt må bättre av beröringen.

Vi är trots allt sociala djur som behöver både samtal och fysisk kontakt för att frodas. Även om läget är som det är just nu så kan vi ändå se till att vi på andra sidan kommer ut till en bättre värd.

Fröna till denna sår vi nu.

Fler nyheter