Skönhet och välbefinnande

20 april 2020 patrick pettersson
Skönhet och välbefinnande

Om man känner sig lite trött och glåmig så kan en tur till en frisör i linköping, som exempelvis http://studio22.se/ lysa upp dagen. Bara att komma in till en frisör och insupa den mysiga atmosfären och alla goda dofter, kan göra att många faktiskt medvetet kommer en stund för tidigt för att bara sitta där och slappna av. Har man ett stressigt arbete, små barn hemma eller av någon annan anledning inte är bortskämd med lite lugn egentid, så kan besöket till frisören vara både för skönhets skull och för själsligt välbefinnande.

 

Färg och frisyr

Många har inte bestämt sig i förväg vilken frisyr man vill ha. Då kan det vara till god hjälp att bläddra i någon av de frisyr-tidningar som brukar finnas hos frisören. Eftersom frisören också är proffs på att veta vilken frisyr och färg som passar till den stil man har, ansiktsform och färger, så kan det vara spännande att överlåta helt till frisören att skapa en frisyr och färg som de tycker passar. Ibland kan man bli förvånad över hur fel man har i synen på vad man tror att man passar och inte passar i.

 

 

Slappna av en stund

Med nyare tekniker så har det blivit mer vanligt att man inte tvättar kundens hår före en klippning eller behandling. Men om man som kund önskar den härliga stunden av att få bli ren och en stunds massage för hårbotten, så kan man välja att få det ändå. Viktigt är då bara att man säger till redan vid bokningen så tid finns. Man kan även välja bort stylingen efteråt, om man ändå ska raka vägen till badhus, gym eller om man helt enkelt inte känner att man har tiden till det. Hur man vill lägga upp sitt besök hos frisören är upp till vad man själv önskar och hinner med. 

Fler nyheter