Stretchjeans för män

18 juli 2019 Jenny Olsson
Stretchjeans för män

Ett par snygga jeans känns aldrig fel att ha i garderoben. Jeans kan användas till så många tillfällen och passar till så många olika plagg. Det är som ett basplagg men som ändå sticker ut. På män kan ett par jeans som sitter snyggt med en enkel vit eller svart t-shirt vara det enda som behövs för en snygg och ledig stil men som ändå känns modern. Med jeans kan man skapa snygga outfits som är enkla men som ändå känns genomtänkta och helt rätt. 

När man handlar jeans ska man tänka på att behandla dem skonsamt redan från början, då håller de längre både i passform och färg. Man ska se till att inte tvätta dem oftare än nödvändigt. Man kan hellre hänga ut dem på vädring lite då och då. När man sedan väl ska tvätta dem kan man vända dem ut och in och tvätta dem i låga grader. Det sparar både på jeans och miljö. 

Om man letar efter stretch jeans herr  kan man besöka 2trendy. Det är en nätbutik med jeans som har ett oerhört stort urval. Här finns jeans i många olika färger, av massor av välkända märken. Här är det dessutom billigt att handla och de har ofta många bra erbjudanden.  Att handla här kostar dessutom inte mer än att handla i en vanlig butik, om man handlar för över 599 kronor, då man får fri frakt. Man har också fri bytesrätt vilket gör att man inte behöver oroa sig för några merkostnader om man skulle råka beställa fel storlek eller vill chansa och testa ett nytt jeansmärke. Då kan man enkelt skicka tillbaka dem och byta till några andra jeans. De har också snabba leveranser, på bara 1-4 dagar efter att man lagt sin beställning har man varorna hos sig. Att handla här är både smidigt och enkelt. 

Fler nyheter