Underbara tavlor

06 april 2019 Eva Olsson
Underbara tavlor

Hos Mynewart.se hittar du fina oljemålningar till bra priser. Dessa vackra oljemålningar förgyller väggarna och gör ditt hem komplett. De är handmålade av begåvade konstnärer och det finns många olika motiv att välja mellan.

Förutom att alla tavlor är målade på en duk av mycket hög kvalité, har de också en träram som är mellan 3 och 5 centimeter tjock. Den är försett med krokar som enkelt kan fästas på skruvar eller spikar. Det är med andra ord bara att hänga upp tavlan direkt på väggen när du får hem den.

Här finns många tavlor med bland annat motiv på djur, människor och natur. Det finns även en hel del abstrakta målningar att välja bland. Genom det stora utbudet är det lätt att hitta en tavla som man faller för.

De abstrakta målningarna är mycket populära och har varit det genom tiderna. Det är en modern konst som ger ett elegant uttryck. I dessa tavlor är det ofta många olika färger och mönster som får fantasin att flöda.

Konst skapar liv i hemmet och utan den kan det många gånger kännas som det är något som fattas i inredningen. Om du har ett rum som känns tråkigt kan det få en helt annan karaktär med konst på väggarna.

Att beställa tavlor på nätet är enkelt. Leveransen tar inte mer än 2-4 arbetsdagar och det bästa är att frakten är gratis oavsett hur stor tavlan är eller hur många tavlor du beställer. Om du beställer en tavla som är för stor för att levereras med det vanliga transportsättet kan det ta några extra dagar.

Tavlorna är försäkrade under transporten så du själv tar inte någon som helst risk. Fördelen med att beställa på nätet är också att du har 30 dagars returrätt, vilket ger dig möjlighet att i lugn och ro betrakta det nya konstverket.

 

 

Fler nyheter